Nyhedsbrev Jyderup svømmeklub December ´19

Distancesvømning

I november har der været afholdt distancesvømning på mange af holdene. Her gælder det om at svømme så mange baner som muligt i løbet af 30 minutter. Svømmerne får efterfølgende udleveret diplom med angivelse af den tilbagelagte distance.

Luciaarrangement

Inden vi går på juleferie, skal vi have afviklet vores årlige Luciaoptog i svømmehallen. Det foregår søndag d. 15. december kl. 16 – ca. 17.30. De børn, som skal deltage i optoget skal møde kl. 15.45. Der bliver mulighed for at købe æbleskiver, gløgg mm., og der er slikposer til alle tilmeldte børn. Velkommen til et par festlige timer!

Juleferie

Lørdag d.21. december er sidste svømmedag før juleferien. Der er altså ingen undervisning fra mandag d. 23. december til onsdag d. 1. januar, begge dage inklusive. I juleferien er der ikke mulighed for at kontakte os hverken telefonisk eller pr. mail, da bestyrelsen også holder juleferie. Herefter vil vi hurtigst muligt besvare de mails, som måtte være kommet i løbet af ferien.

Vinterferie

Fra mandag d. 10. februar til og med søndag d. 16. februar (uge 7) er der vinterferie og derfor ingen undervisning.

Torsdag d. 5. marts er der generalforsamling i svømmeklubben. Vi starter som sædvanlig kl. 18.30 med at spise et måltid mad sammen. Kl. 19 starter selve generalforsamlingen, og vi regner med at være færdige senest kl. 21. Noter gerne datoen. Vi håber at se mange af jer.

Oprettelse af nyt vandgymnastik hold om fredagen

Da efterspørgslen på vandgymnastikholdene har været stor, har vi valgt at oprettet et nyt hold fredag kl. 10.40 til 11.30. Holdet hedder hold 19. Instruktørerne er de samme som har de 2 andre vandgymnastik hold om fredagen. Tak til Gerda og Michelle for at sige ja til dette ekstra hold.

Afløser på onsdags vandaerobic

Vores faste vandaerobictræner Olga, har desværre ikke mulighed for at undervise på fuldtid i år. Derfor er der forskellige trænere på disse hold hele sæsonen.

I denne forbindelse vil vi bede om at alle svømmere respekterer de 5 minutters pause trænerne har mellem holdene. Denne tid bruger trænerne på at rydde op eller gøre klar, og kan derfor ikke holde øje med svømmere i vandet.

Mobil telefon i svømmehallen

Vi vil minde alle om, at det ikke er tilladt at bruge mobiltelefon i hverken omklædningsrum, svømmehal eller venterum. Denne regel er til for at beskytte jeres børn og vores trænere, og i bedes venligst overholde dette.

Husk at opdatere jeres profil

Vi sender jævnligt nyhedsbreve eller informationer ud fra svømmeklubben og vi vil så gerne have at alle modtager disse meddelser. Huske derfor at opdatere jeres profil med rette mail adresse samt telefon nummer.

Til sidst vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at se jer igen til januar.

På vegne af Jyderup Svømmeklub

Maria Tind Johansen.