Distancesvømning

I november har der været afholdt distancesvømning på mange af holdene. Her gælder det om at svømme så mange baner som muligt i løbet af 30 minutter. Svømmerne får efterfølgende udleveret diplom med angivelse af den tilbagelagte distance.

Luciaarrangement

Inden vi går på juleferie, skal vi have afviklet vores årlige Luciaoptog i svømmehallen. Det foregår søndag d. 16. december kl. 16 – ca. 17.30. De børn, som skal deltage i optoget skal møde kl. 15.45. Der bliver mulighed for at købe æbleskiver, gløgg mm., og der er slikposer til alle tilmeldte børn. Velkommen til et par festlige timer!

Juleferie

Fredag d. 21. december er sidste svømmedag før juleferien. Der er altså ingen undervisning fra lørdag d. 22. december til onsdag d. 2. januar, begge dage inklusive. I juleferien er der ikke mulighed for at kontakte os hverken telefonisk eller pr. mail, da bestyrelsen også holder juleferie. Herefter vil vi hurtigst muligt besvare de mails, som måtte være kommet i løbet af ferien.

Vinterferie

Fra mandag d. 11. februar til og med søndag d. 17. februar (uge 7) er der vinterferie og derfor ingen undervisning.

Torsdag d. 7. marts er der generalforsamling i svømmeklubben. Vi starter som sædvanlig kl. 18.30 med at spise et måltid mad sammen. Kl. 19 starter selve generalforsamlingen, og vi regner med at være færdige senest kl. 21. Noter gerne datoen. Vi håber at se mange af jer.

Cross – svøm

Er du mellem 14 og 22 år og har lyst til at dyrke motion i vandet på en sjov måde blandt andre unge, så er cross- svøm måske noget for dig. Eneste adgangskrav er, at du kan svømme. Der svømmes tirsdag aften fra kl. 19.00 – 19.40 og der er plads til flere på holdet.

Vedrørende udmeldelse af klubben

Som I ved, er der mulighed for at betale kontingentet over 2 rater. Der er enkelte, som endnu ikke har betalt rate 2, som var forfalden til betaling 1. november. Det kan være, det skyldes, at man ikke ønsker at fortsætte i klubben efter nytår. Hvis det forholder sig sådan, vil vi meget gerne vide det. Det giver os mulighed for at optage nye medlemmer og at give disse besked i god tid inden start.

Til sidst vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at se jer igen til januar.

På vegne af Jyderup Svømmeklub