Kære medlemmer af Jyderup Svømmeklub

Manglende kontingentindbetaling

Vi nærmer os juleferien, og dermed er halvdelen af sæsonen ved at være gået. Vores sæson er, som I ved, delt op på den måde, at der er mulighed for at betale kontingentet over 2 rater. Det er der en del, som har valgt at gøre. Vi mangler stadig at få alle kontingentindbetalinger ind for 2. rate, og det er ved at være allersidste frist, da det skulle have været betalt d. 2. november. Det er vigtigt for klubben at vide, hvor mange som ikke ønsker at fortsætte på holdet efter nytår, da vi sædvanligvis får en del henvendelser om plads i begyndelsen af januar. Vi har på nuværende tidspunkt ikke mange ledige pladser, og vil derfor meget gerne have besked pr. mail, sms eller mobil, hvis I ønsker at stoppe. Hvis du er en af dem, som ikke har fået betalt, men gerne vil fortsætte, så skynd dig ind på hjemmesiden og betal 2. rate. Se vejledning nedenunder!

Vi vil samtidig gerne undskylde den korte betalingsfrist for. Vi blev for sent opmærksom på problemet. Det er ”Klubmodul”, som sender betalingspåmindelsen ud, og det blev gjort med meget kort frist i år.

Hjemmesiden

Når I går ind på vores hjemmeside, vil I opdage, at den er ændret. Det er firmaet, som administrerer vores medlemssystem, som står bag denne opdatering. Det betyder, at I nu skal logge ind ved at trykke på pilen i højre hjørne. Så skal I skrive brugernavn og password og trykke på den grønne knap, hvor der står ”Log Ind”. Dernæst trykker I på ”Brugermenu” i højre hjørne og der er så flere muligheder. ”Min profil – ”Mine tilmeldinger” – ”Log ud”.

Hvis du ikke har betalt 2. rate endnu, skal du vælge ”Mine tilmeldinger”, derefter ”Holdtilmeldingsoversigt”. Tryk på dit hold. Der er en grøn bjælke, hvor der står ”Se kvittering og betal udestående rate”. Den trykker du på. Derefter står der ”Betalingsoversigt”. Når du trykker herpå, vises et betalingskort, hvor der står ”Betal nu”. Når du har betalt med dit kort logger du ud under ”Brugermenu” i øverste højre hjørne.

Omgangstonen i svømmehallen

Vi skal huske at tale pænt til hinanden og om hinanden. Det gælder såvel svømmere, som forældre og trænere. Når vi skriver det, er det fordi, der er nogen, som har oplevet, at der er blevet talt grimt i omklædningsrum eller hal. Vi kommer der jo alle for at have det rart og lære noget og det gøres bedst i en god atmosfære.

Brug af sauna og bruserum

Vi må også lige gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt for forældre eller andre ledsagere at gå i bad og sauna, mens de venter på at deres børn svømmer. Vil man tage brusebad eller benytte saunaen, må der løses billet i den offentlige åbningstid.

Omklædning

Der er først adgang til omklædningsrum 15 minutter før svømmetid. For de fleste er det tid nok til omklædning og afvaskning. Har du brug for mere tid, så sig til, så ser vi på, om det kan lade sig gøre.

Distancesvømning

Der har været afholdt distancesvømning i uge 47. Der er blevet svømmet rigtig langt af vores friske unge svømmere. Børnene har fået udleveret et diplom, hvorpå der står hvor mange baner, de har svømmet i løbet af 30 minutter.

Luciaoptog

Husk, at der er Luciaoptog søndag d. 17.12. kl. 16 – 17.30. Alle er velkomne til et par hyggelige timer, hvor der udover det festlige optog i svømmehallen, også kan købes æbleskiver og gløgg m.m. Julenissen vil dele slikposer ud til børnene.

Nye fliser på parkeringspladsen

Efter flere uger med besværlige parkeringsforhold, er der nu lagt fliser på hele parkeringsområdet, og der er skåret af rabatten ud mod vejen, så der skulle blive plads til flere biler.

Juleferie

Der er juleferie fra og med torsdag d. 21.12. til og med søndag d. 7.01.18. I juleferien kan vi ikke kontaktes, da vi også holder ferie, men vi vil hurtigst muligt derefter besvare evt. mails.

Vinterferie

Vinterferien er fra mandag d. 12.02.18 til søndag d. 18.02.18. I denne uge er der ingen undervisning.

Generalforsamling afholdes torsdag d. 8.03.18 kl. 18.30 - 20.30. Bestyrelsen er, i lighed med tidligere år, vært ved et lille traktement, inden vi påbegynder selve generalforsamlingen. Vi håber, at rigtig mange vil dukke op denne aften for at blive klogere på, hvad der foregår i klubben og have mulighed for at gøre deres indflydelse gældende.

Nu vil vi slutte med at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til at se jer igen i det nye år, men der er jo lige mulighed for at mødes en eller to gange, inden vi går på juleferie.

På vegne af Jyderup Svømmeklubs bestyrelse

NB. Du kan afmelde nyhedsbreve, ved at logge ind og sætte markering i feltet Ønsker ikke nyhedsbrev på din profil.

Klik her https://jyderupsvommeklub.dk/cms for at besøge vores hjemmeside.