Før du benytter bassinet:

1. Alle mobiltelefoner skal være slukkede i omklædningsrummet og hallen (Også forældre)

2. Man må gå ind i omklædningsrummet 15 minutter før svømmehold start.

3. Brug gerne skabene til tøjet og værdier, så bænkene er ledige til at sidde på.

4. Benyt toilettet. Urinproduktionen øges, mens du er i vandet; samtidig sker der en kulde/varmepåvirkning som giver tissetrang. Hvis du skal på toilettet under et bassinophold, skal du tage badetøjet af og vaske dig i skridtet bagefter.

5. Vask dig grundigt med sæbe. Snavs, støv, sved og alle de løse hudskæld skal vaskes af. Vær særlig omhyggelig med de viste områder på skiltet, som findes i baderummet.

6. Sæben skal skylles godt af inden du tager dit badetøj på.

7. Brug badehætte eller vask håret grundigt med shampoo (der er krops-og hårshampoo i bruseområdet)

8. Sæben skal skylles godt af inden du tager dit badetøj på. (Badetøj må ikke ligge på gulvet. Pga. sæbe)

9. Undertøj må ikke bæres under badetøjet. Eller ved afvaskning

10.Brug af klipklappere/badesko vil være en fordel

11.Børn - der er fyldt 7 år - har ikke adgang til omklædningsrum for det modsatte køn.

12.Sprøjte med vand inde i omklædningsrummet. /Slå med håndklæde. (Dette kan betyde bortvisning)

Hvornår kan bassinet ikke benyttes

ü Ved infektioner, fx forkølelse, ondt i halsen, ørebetændelse, betændelse i huden, virussygdomme, øjeninfektioner, blærebetændelse osv.

ü Inkontinens, ufrivillig vandladning ved fx host eller nys

ü Ufrivillig tarmtømning

ü Åbne sår, sårskorper.

ü Fodsvamp og fodvorter, som ikke er under lægebehandling (gerne sok på)

ü Børnesår

ü Diarré inden for 24 timer

ü Smitsom leverbetændelse

ü Utøj (lus, lopper, fnat)

ü Udvendige skruer, søm og skinner

ü Gravide med blødninger

ü Cytostatika, pause 5 dage (medicin)

ü Methotrexat: Ved store doser (canser-medicin) bassinet må ikke benyttes i 2 dage. Ved lavdosis (gigtpatienter) må bassinet gerne benyttes.

ü Ved epilepsi, diabetes og astma m.m ansvarlig person orienteres.

Baderegler for brugere af Svømmehallen:

• Være iført badedragt eller badebukser samt svømmebriller, ikke bikini eller bermudashorts.
  • Man skal vente i det lille rum i hallen bag den røde streg før svømmetid (også forældre hvis de går med ind)
  • Det er strengt forbudt at hoppe i bassinet, hvis der ikke er en træner.
  • Ikke løbe i svømmehallen
  • Ikke skubbe andre i vandet
  • Ikke dykke andre
  • Ingen hovedspring på/i det lave
  • Ikke hænge på banetov
  • Ingen useriøs råb om hjælp eller skrig når du leger eller befinder dig i svømmehallen, da det kan betyde, at du er i fare.
  • Mobbe dine svømmekammerater.
  • Ingen slik eller tyggegummi i vandet
  • Ved endt svømmehold skal man stå op ad vandet, så det næste hold kan komme til. De 5 min. Der er imellem hold er til baneskift.
  • Ingen nøgenbadning i hallen
  • Alkohol og andre rusmidler må ikke medbringes i hallen. Berusede/påvirkede personer har ingen adgang. Genstande af glas må ikke medbringes i omklædningsrum, baderum eller svømmehal

Svømmeklubben påtager sig intet ansvar for beklædningsgenstande, værdigenstande, rede penge eller andre effekter, der efterlades i lokaler, skabe eller værdibokse dette gælder også glemte sager.

Vedtaget af Jyderup Svømmeklubs bestyrelse den 23/3-17