Sommer-Nyhedsbrev:

Kære medlemmer i Jyderup Svømmeklub

Vi håber I alle har nydt sommeren, og glæder jer lige så meget til sæsonstart, som vi gør.

Opstartsdatoer:

Sæsonen begynder fra den 1. september 2022, hvilket betyder, at holdene har følgende opstartsdatoer:

Mandagsholdene: 5. september 2022

Tirsdagsholdene: 6. september 2022

Onsdagsholdene: 7. september 2022

Torsdagsholdene: 1. september 2022

Fredagsholdene: 2. september 2022

Lørdagsholdene: 3. september 2022

Dette betyder følgende; hvis man skal gå på et mandagshold, så starter ens hold op fra den 5. september 2022, ligeså som hvis man skal gå på et tirsdagshold, så starter ens hold op fra den 6. september 2022.

Udskiftning af trænere

Over sommeren er der sket en del udskiftning af trænere på holdene. Sidste sæson var desværre den sidste for en del trænere. Vi vil derfor sige stor tak for deres tid og indsats i klubben. Til gengæld kan vi også med stor gælde sige velkommen til en del nye trænere.

Konsekvensen af udskiftningen er, at der er sket nogen ændringer i holdplanen, som du kan se i topmenuen på vores hjemmeside.

Facebook-side

Inden sommerferien kom Jyderup Svømmeklub igen på Facebook under navner Jyderup Svømmeklub. Denne side er for man hurtigt og nemt kan følge med i, hvad der sker i vores klub. Det skal dog siges, at det ikke er alle informationer, som kommer på Facebook, og at man derfor stadig skal tjekke sine mails fra os.

Linket til Facebooksiden:

Sommervandgymnastik

Efter års pause grundet Covid-19, har vi igen kunne afholde Sommervandgymnastik. Dette har været en stor succes med hele to hold, som hver i alt har haft 9 undervisningsgange fordelt over sommeren.

Ordensregler:

Til orientering for både nye såvel som gamle medlemmer er reglerne omkring benyttelse af svømmehal og omklædningsrum følgende:

• Man kan tidligst komme ind i omklædningsrummet et kvarter før svømmetiden starter.
  • Medbringes penge, smykker, mobiltelefon eller andet, som kan friste svage sjæle, så lås det inde i et skab.
  • Mobiltelefoner skal være slukket under ophold i henholdsvis omklædningsrum og svømmehal.
  • Det er ikke tilladt at tage billeder eller videofilm i svømmehallen med andre former for udstyr.
  • På de brune fliser i omklædningsrummet må man gå med fodtøj, MENS man på de hvide fliser KUN MÅ gå med bare fødder eller badesandaler.
  • Tøjet lægges i en bunke på bænken eller låses inde i et skab. Der er tit mange, der benytter omklædningsrummet på samme tid, så det er vigtigt at tøjet ikke fylder for meget.
  • Inden badetøjet tages på, skal du vaske dig grundigt med sæbe. Hvis du IKKE bruger badehætte, skal du gøre håret vådt og bruge hårelastik, hvis du har langt hår.
  • Når timen starter, skal du være klar til at gå i vandet.
  • Bruges bælte skal dette være taget på, for der ikke skal gå tid fra undervisningen.
  • Du må først gå i vandet, når træneren har givet tilladelse.
  • Der må ikke springes på hovedet i den lave del af bassinet.
  • Der må ikke løbes i omklædningsrum, baderum eller i hallen, da fliserne bliver meget glatte, når de bliver våde.
  • Når børnene er fyldt 7 år, skal pigerne klæde om hos damerne og drengene hos herrerne.
  • Til svømmeundervisningen skal pigerne bruge badedragt og IKKE bikini, samt drengene skal bruge badebukser og IKKE bermudashorts. For begge køn er en heldragt også godkendt.

Bestyrelsen for Jyderup Svømmeklub

Thea Ingemann